Fylakra-EMMEΦ Nieuws

Nieuws

Fylakra-EMMEΦ Nieuws 4: Hij ligt weer op de mat!

Zo langzamerhand verdwijnen alle coronamaatregelen. De anderhalvemetersamenleving is, als dit blad uitkomt, van de baan. De studenten mogen al een poos bij elkaar op schoot kruipen in de practicum- en onderwijszalen en dat laten ze zich geen twee keer zeggen. Hopelijk blijven de cijfers laag en hoeven we niet nogmaals een lockdown door. Als het moet dan moet het, maar we zijn er wel klaar mee.

Ook Fylakra-EMMEΦ nieuws gaat weer ouderwets gedrukt worden. Daar zijn we ontzettend blij mee. Digitaal is natuurlijk een optie al het niet anders kan maar het is wel de next best thing. Niks zo fijn als een blaadje dat op je bureau of koffietafel ligt en dat je dan even door kunt bladeren in een stil ogenblik tijdens de koffie- of lunchpauze.

Namens de redactie,
Rudi Borkus en Peter Mertens
Hoofdredactie