Fylakra-EMMEΦ Nieuws

Nieuws

Fylakra-EMMEΦ Nieuws 3: Aan (bijna) alles komt een eind

Scholieren doen hun eindtoetsen en studenten voltooien hun scripties; het academisch jaar loopt zo langzamerhand ten einde. Velen beginnen na te denken over vakantiebestemmingen en raadplegen hun agenda’s op data om reizen te boeken zo snel mogelijk na de dag waarop de laatste of enige inenting is ontvangen. Ook de briefings en de kaarten met besmettingscijfers krijgen de nodige aandacht. Het besef begint voorzichtig door te dringen dat het pandemietijdperk mogelijk in laatste fase is gekomen. Aan alles komt een einde. Ook aan de digitale Fylakra-EMMEΦ Nieuws. Met dit derde nummer van dit jaar sluiten we weer een periode af. Vanaf september gaan we weer in druk verschijnen.

Nu moet je het nog even doen met de digitale versie maar het is weer, al zeggen we het zelf, een lezenswaardige editie geworden. Veel leesplezier gewenst,

Namens de redactie,
Rudi Borkus en Peter Mertens
Hoofdredactie