Fylakra-EMMEΦ Nieuws

Nieuws

Fylakra-EMMEΦ Nieuws 2: er is weer veel gebeurd

Eind februari brachten wij het eerste nummer van dit jaar uit. Een dubbelnummer met een terugblik op het vorige jaar, een update van recentere gebeurtenissen en een vooruitblik op wat zou gaan komen. Dit nummer kwam zowel digitaal als in druk uit. We kregen nogal wat reacties van mensen dat ze dit zeer waardeerden. In deze tijd van bijna alleen maar digitaal contact via e-mail, Whatsapp, Zoom en Teams was een mooi uitgebreid nummer op de deurmat zeer welkom. In het vorige nummer stonden ook verschillende artikelen uit de voorgaande digitale edities waardoor het een dubbeldik nummer werd. Dit nummer zal weer digitaal zijn (evenals het volgende julinummer) maar we hopen in september weer ouderwets op papier te verschijnen.

Namens de redactie,
Peter Mertens en Rudi Borkus
Hoofdredactie